veilige betaling

Betaling per bankkaart - Betaalpartner: Stripe

Stripe respecteert de hoogste normen op het gebied van online betalingsveiligheid!

Betalingen met creditcard (Blue, Visa, Mastercard) worden volledig uitgevoerd aan het einde van de bestelling. Alle bankkaartbetalingen zijn 100% veilig door het Stripe-platform, in overeenstemming met Franse en internationale interbancaire beveiligingssystemen. Met Stripe kunnen internetgebruikers in alle veiligheid en gemoedsrust online aankopen doen.

Uw bankgegevens zijn gecodeerd (SSL-technologie). Ze circuleren niet onversleuteld op internet en kunnen niet worden onderschept. Uw bankgegevens (kaartnummer, vervaldatum, enz.) worden in geen geval aan ons doorgegeven.

 

Is een betaling met Stripe veilig ?

Wanneer u online koopt met Stripe, wordt de gehele transactie in gecodeerde modus op onze banksite uitgevoerd. U verlaat tijdelijk in alle transparantie de site van de handelaar om uw bankgegevens op te slaan. Dit garandeert dat: de handelaar uw kaartnummer nooit zal kennen!

Stripe kan niets weten over de details van uw aankopen, aangezien alleen het totaalbedrag en het bestelnummer door de handelaar naar ons worden verzonden.

 

Welke beveiliging gebruikt Stripe ?

Stripe gebruikt het standaard coderingssysteem genaamd “SSL”. Het wordt gerealiseerd, wanneer u zich op de betalingspagina bevindt, door:

  • Een gesloten hangslot in de hoek van uw browser.
  • https://-modus in plaats van http:// in de adresbalk van uw browser.

Wanneer u overschakelt van de niet-gecodeerde modus naar de gecodeerde modus (en omgekeerd), geven browsers een bericht weer waarin u wordt gewaarschuwd voor de wijziging. Controleer deze elementen voordat u vertrouwelijke gegevens invoert, het is een garantie voor de veiligheid. Om de krachtigste protocollen te gebruiken, raden wij u aan een browser met de nieuwste versie te gebruiken.

Stripe gebruikt de volgende methoden om zijn betalingspagina's te beveiligen:

  • Alle kaartnummers worden op schijf gecodeerd met AES-256.
  • De infrastructuur van Stripe voor het opslaan, decoderen en verzenden van kaartnummers werkt onafhankelijk, zonder gevoelige informatie te delen met de kerndiensten van Stripe.

Beveiliging bij Stripe omvat ook de volgende certificeringen en licenties:

  • PCI DSS Level 1-certificering Geldoverdrachtlicentie in de Verenigde Staten
  • Voldoet aan de Europese PSD2-richtlijn en sterke klantauthenticatie
  • SSAE18/SOC 1 Type 1 en 2 E-geldlicentierapporten in Europa

Welke informatie is nodig om Stripe te gebruiken ?

Stripe zal u om de volgende informatie vragen:

  • bankkaart- of winkelkaartnummer (15- of 16-cijferige nummers)
  • uiterste houdbaarheidsdatum
  • het visuele cryptogram (laatste 3 of 4 cijfers op de handtekeningstrook van uw kaart)

Met de inzet van 3D Secure (herkenbaar aan de logo’s ‘Verifed By Visa’ of ‘MasterCard SecureCode’) zal uw bank u bij het betalen ook vragen om u te authenticeren aan de hand van vertrouwelijke informatie die u op een webpagina van uw eigen bank invult.

Veilig betalen via Paypal

2 – VEILIGE BETALING VIA PAYPAL

PayPal is een online betaaldienst zeker waarmee u uw aankopen kunt betalen met of zonder PayPal-account.

Als u al een PayPal-account heeft, voert u eenvoudig het PayPal-e-mailadres en wachtwoord in om de aankoop te voltooien.

Zelfs zonder PayPal-account kunt u zonder registratie kaartbetalingen doen: CB, Visa, MasterCard, American Express , Aurore, Cofinoga, 4stars, Privileges.